Aşa o fi?: / Vulcanul mai tare ca Hunedoara

Aşa o fi?: / Vulcanul mai tare ca Hunedoara

Timp de citire: un minut
Surprinzător sau nu, deşi, după cum eu însumi am putut vedea, vineri, aproape de ora şase seara, nu se adunase prea multă lume în şi în preajma Orăşului Copiilor…
…mare mi-a fost
mirarea să aud, mai apoi, că, totuşi, la Vulcan, la programul de colinde veniseră mai mulţi oameni decât la Hunedoara. Nu am pus deloc la îndoială informaţia, mai ales că ea a ajuns la mine dintr-o sursă oficială.
Nu am fost prezent 
în părculeţul din faţa blocului 1M în momentul sosirii lui Moş Crăciun pe care l-a întâmpinat, ca de obicei, primarul Gheorghe Ile. Moşul de anul ăsta mi s-a părut cam tinerel şi tras prin inel. Mai pântecos era consilierul Holban, îmbrăcat corespunzător şi  aflat lângă el pe post de ajutor de moş. În aceeaşi ţinută crăciunească fusese Vasile şi la şedinţa de consiliu local de cu o zi înainte. Atunci, însuşi Ile a rămas blocat când l-a văzut şi l-a abordat amical şi tandru, totodată, cu „ce dracu’ te-a apucat, mă, de eşti aşa?!”.
Toţi copiii
aduşi de părinţi sau de bunici au vrut poze cu Moş Crăciun după ce acesta le-a dat bomboane şi ciocolate. Şi Ile s-a fotografiat cu Moşul, dar s-a plasat între domnişoarele crăciuniţe din aparatul administrativ al acestuia. În faţa bradului împodobit cu luminiţe de multe culori primarul a făcut o poză şi cu cele două nepoţele ale sale, după care i le-a dat din nou în primire cuscrului său. În acest răstimp, pe scenă s-au perindat colindători din Vulcan şi din satele dimprejur. A fost frumos, nu am ce zice. în prima zi în şi în preajma Orăşelului Copiilor din Vulcan. Chiar dacă a fost un pic cam frig. Chestiunea asta s-a rezolvat uşor, mai ales că erau două-trei locuri din care puteai să-ţi încălzeşti interiorul cu vin fiert.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii