Aşa da om politic! / Deputatul Resmeriţă va organiza mitinguri până când...

Aşa da om politic! / Deputatul Resmeriţă va organiza mitinguri până când oamenii vor avea căldură

Timp de citire: 3 minute
Trei subiecte a pus pe tabla conferinţei de presă de ieri, 13 octombrie, profesorul Cristian Resmeriţă, deputat al Colegiului Vest Valea Jiului.
Alegerea lui Dragnea
a fost primul punct atacat. De fapt, deputatul a numit această intervenţie: „alegerile interne din PSD”, pe care le-a caracterizat ca pe „un exerciţiu de democraţie”. Din cei 500.000 de membri de partid care au ieşit din casă duminica trecută, 1.050 au fost membrii organizaţiei PSD Lupeni. Din aceştia doar 3 au „defectat”, nevotându-l pe „tătuca Drăgnea”, dar n-a fost bai deloc.
Nistor – vicepreşedinte?
Deputatul Resmeriţă a spus că la alegerile de duminica viitoare, care vor definitiva echipa de conducere a PSD–ului, organizaţia PSD Hunedoara îl va propune pe Laurenţiu Nistor ca vicepreşedinte pe ţară a PSD. Vom vedea duminică dacă va fi şi ales.
Edilitare din Lupeni,
s-ar putea numi punctul nr. 2 al ordinii de zi al conferinţei. Dar despre noul val de lucrări edilitare din Lupeni, citiţi materialul alăturat al colegei Sonia Liberescu.
Dezastrul de la CEH
a fost ultimul subiect expus de deputatul Cristian Resmeriţă. Care crede că actuala criză a energiei termice este generată de incompetenţa trioului Gerea – Ghimpău – Jujan-Floruţ (ultimii doi sunt băgaţi la pachet, căci, „nu ştiu exact cine conduce CEH, Jujan sau Floruţ? Oricum, Jujan ar trebui să se pensioneze, cred”).
Deputatul Resmeriţă a argumentat de ce îl consideră pe ministrul Gerea cel mai prost ministru, mai prost chiar decât celebrul ministru PDL Sandu, care şi-a autodenunţat public prostia.
În fine, deputatul Resemeriţă şi-a anunţat, cu îndreptăţită revoltă, disponibilitatea de a organiza mitinguri ale căldurii, în cele trei municipii ale Văii Jiului, până când agentul termic va porni de la Termocentrala Paroşeni.
Concluzia
conferinţei de presă e una singură: deputatul Cristian Resmeriţă este singurul parlamentar din Valea Jiului preocupat de rezolvarea problemei alimentării cu energie termică a locuinţelor şi instituţiilor publice din cele municipiile Petroşani, Vulcan şi Lupeni. Că e singurul preocupat de acest aspect, se vede de pe Parâng…
Deputatul îşi ţine cuvântul
Promisiunile deputatului Cristian Resmeriţă prind, rând pe rând, contur. După ce, urmare a numeroaselor sesizări primite la Cabinetul Parlamentar de la cetăţenii din Lupeni şi din celelalte zone ale Văii Jiului care tranzitau municipiul Lupeni, cu privire la starea  drumului de la intrarea in Lupeni dinspre Vulcan, deputatul Cristian Resmeriţă a făcut toate demersurile necesare şi a sprijinit punerea în practică a proiectului Primăriei Lupeni de asfaltare a acestei porţiuni de drum în primăvara acestui an.
Numeroasele plângeri primite la Cabinetul Parlamentar al deputatului de la mame cu copii mici, persoane vârstnice sau persoane cu handicap, dar şi multitudinea de sesizări care aveau ca obiect starea deplorabilă a carosabilului din zona de acces a salvărilor către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni, şi-au găsit, iată, soluţionare. Cu sprijinul deputatului Cristian Resmeriţă, Primăria Lupeni a început în aceste zile derularea proiectului de asfaltare a drumului de acces şi a curţii interioare  din zona Urgenţei Spitalului Municipal Lupeni, proiect care mai  prevede asfaltarea  trotuarelor din oraş şi a unor porţiuni de drum de la intrarea şi ieşirea din oraş. 
Cu modestia proverbială, deputatul Cristian Resmeriţă ne-a declarat motivul implicării sale: „Am primit la biroul meu parlamentar numeroase plângeri venite de la cetăţenii Lupeniului şi în mod deosebit de la mămici necăjite că plimbarea cu căruciorul a micuţilor pe trotuarele din Lupeni a devenit o reală problemă. Aceeaşi problemă a fost ridicată şi de persoanele vârstnice sau persoane cu handicap, pentru care deplasarea prin oraş era din ce în ce mai grea datorită gropilor apărute în trotuare. De asemenea, am primit la birou numeroase sesizări cu privire la starea deplorabilă a căii de acces către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni care îngreunează accesul salvărilor la spital. Având în vedere toate aceste probleme ridicate de cetăţeni, împreună cu Primăria Lupeni, am căutat şi identificat soluţii pentru derularea proiectului care prevede asfaltarea drumului de acces către Urgenţa Spitalului Municipal Lupeni şi  a curţii interioare a acestuia, porţiunile de drum  de la intrarea şi ieşirea din Lupeni, precum şi refacerea trotuarelor pe porţiunile deteriorate.  Informez  şi pe această cale cetăţenii,  că o a treia etapă a  proiectelor ce se vor derula  în municipiul  Lupeni pentru creşterea confortului acestora va avea ca obiect asfaltarea străduţelor interioare dintre blocuri “.
În încheiere îl felicităm pe deputatul Resmeriţă pentru ultima sa ispravă: a devenit a doua oară tătic. Să-i trăiască!
Marian BOBOC

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii