Arcașii aninoseni, / Cantonați și testați

Arcașii aninoseni, / Cantonați și testați

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

A început perioada cantonamentelor pentru sportivii din Valea Jiului. Lotul de cadeți de la tir cu arcul se află în pregătire la Izvorul Mureșului sub supravegherea antrenorilor Gigi Pușcă si Zoltan Miklos. Sportivii se află într-un cantonament cu circuit închis, sunt testați și respectă protocolul medical. Lotul Olimpic se află în pregătire la Izvorani cu antrenorul Viorel Habian.

 

„Suntem 13 sportivi, 2 antrenori, Gigi Pușcă și Zoltan Miklos. Sportivii sunt legitimați la SCM Deva/ CSO ANINOASA. Din acești sportivi avem lotul național de cadeți olimpic: Denis Hăbian, Flavius Tănăsescu, Marco Tănăsescu. Lotul național de cadete olimpic le are în componență pe Ioana Pușcă, Dina Hoca,  Andreea Savastita, în timp ce lotul național de cadeți compaund îi are pe: Mirel Judea, Balaci Luis și cadeta Larisa Borița. Și ceilalți sportivi sunt viitorii campioni ai României la tir cu arcul respectiv, Daria Graur, Ștefania Sigmirean, Carla Popescu, Florina Judea”, a declarat pentru Ziarul Văii Jiului, Gigi Pușcă.

 

Reveniri spectaculoase

Răzvan Marcu și Andreea Urițescu sunt doi dintre sportivii emblematici ai Aninoasei. Ambii cu rezultate deosebite la tir cu arcul. După ce la un moment dat, cei doi și-au retras tolba cu săgeți, aceștia au revenit în forță.

Andreea Urițescu este multiplă campioana națională la tir cu arcul la toate categoriile: copii, cadeți, juniori, seniori. Conform aimax.ro,  pe plan internațional a câștigat o cupă în Ungaria. Are un loc 3 în Cipru și un loc 5 la Europene cu echipa României. Andreea a obținut un loc 9 la Europene la individual. Concurează pentru SCM Deva- Minerul Aninoasa și are un record național la junioare. În 2005 a fost foarte aproape de cea mai prețioasă medalie, dar a terminat pe locul 5 la Europene. Viorel Habian a fost mereu la originea performanțelor obținute de sportivă.

 

Tradiția continuă

Andreea Uritescu a continuat tradiția familiei în tir cu arcul. Toți sunt campioni.

Andreea Uritescu este multiplă campioană națională la tir cu arcul.

„Părinții mei au fost și ei campioni și sora mea la fel. E un fel de talent în familie. Eu însă sunt cea mai longevivă (din familie) în acest sport pe care îl practic de 24 de ani”, a spus Andreea pe aimax.ro.

 

A încheiat anul cu o medalie

Ultimul concurs din 2020 s-a încheiat cu o nouă medalie.

Andreea a fost în lotul național și olimpic. Cel mai recent rezultat e la Campionatul Național unde s-a poziționat pe locul 2 la individual și a ieșit triumfătoare la proba pe echipe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii