Apa Serv Valea Jiului / Rebranşează Prestserv-ul

Apa Serv Valea Jiului / Rebranşează Prestserv-ul

Timp de citire: un minut
Conducerea SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani a luat decizia de a rebranşa, în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.), sucursala Prestserv (fostul Salvamin)  din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, la reţeaua de alimentare cu apă. 
Măsura vine ca urmare a unui mesaj transmis de un salvator miner (dl. Cornel Guşat) directorului general al operatorului de apă din Valea Jiului. ”Am apreciat sinceritatea acestui salvator miner şi modul de abordare a problemei generate de neplata facturilor la apă de către conducerea Complexului Energetic Hunedoara şi, aşa cum am precizat şi ieri, înainte de a la măsura debranşării la unele sedii ale CEH, nu-mi doresc sub nicio formă ca minerii, muncitorii care-şi fac datoria în subteran şi, cu atât mai puţin, salvatorii mineri să fie afectaţi de acestă măsură”, declară dl. Costel Avram, directorul general al ASVJ.
În acest sens, Apa Serv va rebranşa în cursul zilei de joi, 17 noiembrie 2016, sediul Prestserv la reţeaua de alimentare cu apă. Măsura restricţionării alimentării cu apă potabilă este şi va rămâne categorică în ceea ce priveşte sediul principal al CEH şi Hotelul Onix, până când conducerea Complexului Energetic Hunedoara va lua măsurile corecte şi necesare privind plata facturilor restante acumulate pentru consumul de apă.
Conducerea Apa Serv Valea Jiului dă asigurări că măsura luată nu are niciun fel de conotaţie politică, aşa cum se sugerează într-un comunicat de presă al CEH, ci ţine exclusiv de regulile economice şi contractuale asumate de părţi, dar şi de nevoia păstrării locurilor de muncă ale celor 509 de salariaţi ai societăţii noastre, care trăiesc şi muncesc, la rândul lor, în Valea Jiului.
Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii