Apă pentru stadionul Jiul

Apă pentru stadionul Jiul

DISTRIBUIȚI
Digital StillCamera

Timp de citire: un minut

După ce luni de zile pierderile de la arena sportivă „Jiul” Petroşani au fost consistente, de ordinul sutelor de milioane de lei, iar sportivii au avut apă cu porţia, SC Apa Serv Valea Jiului va implementa un nou sistem de aducţiune a apei.

Graţie unor lucrări care au început în aceste zile şi prin care se reface întreg sistemul de ţevi, situaţia va fi schimbată radical.

„Împreună cu primarul municipiului Petroşani am identificat unele priorităţi şi una este de a scăpa de pierderile masive din zona stadionului. Cred că la finele lunii septembrie va fi gata”, a declarat Costel Avram d- irector general SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani.

Municipiul Petroşani are alocată suma de 450.000 de euro pentru investiţii realizate de operatorul de apă din zonă, iar una dintre cele care sunt acum prioritare este cea de la stadionul Jiul.

Reamintim că baza „Jiul” din Petroşani a fost preluată în luna noiembrie a anului trecut de primăria din localitate, iar preluarea s-a făcut de la lichidatorul asociaţiei sportive.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii