ANL are în plan realizarea unui bloc la Hunedoara

ANL are în plan realizarea unui bloc la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primăria Hunedoara a dat o veste bună tinerilor din localitate, ieri, anume că ”au început procedurile de licitație pentru construcția unui bloc ANL. Valoarea estimată a investiției este de 9.782.218 lei, fără TVA”. Noi venim cu o veste și mai bună. Procedurile de licitație s-au încheiat deja, în luna decembrie.

După finalizarea perioadei de evaluare a celor 9 oferte depuse la această procedură de achiziție publică, în baza criteriului de atribuire  din documentația publicată în SEAP, respectiv -prețul cel mai scăzut,  autoritatea contractantă a stabilit ofertantul câștigător respectiv  asociația formată din  S.C ARDEALUL OAȘ SRL (liderul asociației) și S.C  MARCONST S.R.L (asociat) , valoarea ofertei câștigătoare fiind de  5.877.957 lei excl. TVA. După expirarea perioadei legale de contestație, neexistând nicio  contestație depusă la această procedură de achiziție publică,  autoritatea contractantă și asociația câștigătoare au semnat contractul  de execuție lucrări nr. 395/30.12.2015, în termenul legal fiind transmis  către SEAP anunțul de atribuire nr. 196030/13.01.2016. Procedura de achiziție a fost câștigată de o asociație formată din doi operatori economici, mai sus menționați.

Blocul ce va fi realizat are ca destinație asigurarea unei locuințe pentru tinerii până în 35 de ani și va fi destinat închirierii. Vor fi realizate 80 de apartamente. Contractul scos la licitație de Agenția Națională pentru Locuințe are ca scop realizarea lucrărilor de construcții la obiectivul de investiție ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, municipiul Hunedoara, str. Al. Vlahuță, etapa I” totalizând 80 unități locative, 3 tronsoane, pe regim de înălțime S+P+3E+M.

Termenul de realizare a lucrării este de 20 luni începând de la data atribuirii contractului și a emiterii ordinelor de începere a lucrărilor. În județ, în momentul de față, sunt finalizate 839 de locuințe pentru tineri prin ANL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii