Angela Stoica rămâne consilier local „Alianţa pentru Hunedoara” în sala de şedinţe...

Angela Stoica rămâne consilier local „Alianţa pentru Hunedoara” în sala de şedinţe şi, în afara ei, ca om politic, a devenit preşedinte al PMP-Vulcan

Timp de citire: 2 minute
Marţi, 19 iunie, Angela Stoica a fost prezentă, împreună cu alţi nouă delegaţi UNPR hunedoreni, la congresul la care această formaţiune politică a fuzionat cu Partidul Mişcarea Populară, condus de fostul preşedinte Traian Băsescu.
Deplasarea a fost asigurată
de senatorul Haralambie Vochiţoiu. Căruia, să ne amintim de postările de pe Facebook, nu doar subsemnatul i-a adus reproşuri şi critici bine întemeiate atunci când s-a dat pe lângă şi i-a cântat în struna interesului naţional îngâmfatului general Gabriel Oprea, întemeietorul UNPR-ului. Ca fapt divers, dar bine de reţinut, dintre cei zece preşedinţi de filiale hunedorene ale de acum fostului UNPR, doar Angela Stoica a reuşit „să scoată” trei consilieri locali la alegerile din iunie.
Nu insist
pe ce s-a petrecut în sala în care a avut loc congresul de fuziune. Sunt convins că persoanele interesate ştiu mai multe decât am aflat eu de la Angela Stoica. Am reţinut doar ceea ce, din propria-i mărturisire, a impresionat-o. Vorbele lui Traian Băsescu despre scopul suprem urmărit de PMP: unirea Basarabiei cu România. În rest, fostul preşedinte a dat-o pe coarda sensibilă la care poporul vi­brea­ză: creşterea natalităţii, mai multe creşe, spitale curate, un învăţământ modern. Mai trebuie, oare, să mai întreb de ce, în loc să se certe cu toţi, nu s-a apucat de toate astea pe când era preşedinte? Când el însuşi s-a dus la operaţie în Austria!
Dispariţia UNPR
de pe scena politică nu influenţează în niciun fel calitatea de consilier local vulcănean a doamnei Angela Stoica. În sala de consiliu ea continuă să reprezinte „Alianţa pentru Hunedoara”, cu care, în iunie, a participat la alegeri, iar în afara ei Angela Stoica, din punct de vedere politic vorbind, a devenit preşedintele organizaţiei PMP Vulcan. În această ultimă calitate, Angela Stoica intenţionează să-i caute şi să-i aducă aproape de ea pe toţi cei care, cu ceva timp în urmă, au activat în PMP. Pe de altă parte, noul preşedinte PMP vulcănean respinge zvonurile cum că, „odată cu trecerea UNPR la Băsescu”, s-ar fi înregistrat demisii în organizaţie. „O singură persoană a plecat din partid, mi-a confirmat Angela Stoica. Este doamna Frusina Predoşanu, iar motivul demisiei sale este legat de probleme personale”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii