Ambiția lui Mazilu: „Până la 24 de ani vreau să fiu în...

Ambiția lui Mazilu: „Până la 24 de ani vreau să fiu în Liga1”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Laurențiu Mazilu este fotbalistul care deja are prezențe remarcate în rândul echipei de fotbal CSM Jiul Petroșani. Este o apariție constantă și ambițioasă în rândul echipei din Vale.

 

La Timișoara și Tg. Mureș

„Primii doi antrenori i-am avut la Pro Fair Play Vulcan. Este vorba de Doru Mârșava și Izsak Iosif. La 14 ani am ales să plec la Timișoara la LPS Banatul, unde am jucat un an. Acolo m-au remarcat cei de la Centru național de Pregătire Târgul Mureș (nu lotul național). Am petrecut doi ani în care am învățat foarte multe”, spune pentru zvj.ro, jucătorul.

 

Cum a ajuns la FCSB

La o selecție pentru lotul național a fost văzut de cineva de la FCSB și a fost chemat în probe.

„Erau mulțumiți de ce am arătat în cele două săptămâni de probă și m-au păstrat la FCSB, unde am evoluat la juniori U19, dar și la liga 3ș la echipa a doua”, povestește fotbalistul.

 

Vrea într-un eșalon superior

În prezent Petrean este la Jiul Petroșani și își amintește și episoadele mai puțin plăcute din cariera sa de până acum, dar și pe cele care i-au dat aripi ca jucător.

„Cea mai tristă întâmplare a mea? Jucam La Centru Național de Pregătire și aveam meci la Timișoara împotriva celor de la Poli U19. Conduceam cu scorul de 2-0 la pauză și cu multe alte ocazii avute nu le-am dat nicio șansă de a marca. Dar au reușit să ne întoarcă în repriza a doua cu 3 faze fixe pe un meci foarte bun al nostru. Am plâns și eu și toți colegii mei.

Cea mai fericită întâmplare? Am avut multe momente de fericire, dar acum asta îmi vine în gând. Jucam la FCSB împotriva celor de la Voluntari în Liga elitelor U19. Atunci am intrat din postura de rezervă la 1-1 prin min 70. După o acțiune individuală, am reușit să marchez golul de 2-1 cu 3 minute înainte de final. M-am simțit extrem de fericit”, a spus jucătorul.

 

Alegerea Jiul

Fotbalistul a ajuns între timp la Jiul, echipa fanion a Văii.

“Am ales Jiul pentru că am vazut o opurnitate de a juca aproape de casă la un club cu nume și m-am gândit că mi-ar prinde bine meciuri în picoare la Liga 3.

În viitorul apropiat vreau să merg sa dau niște probe de joc la echipe din Liga 2 și sper să si evoluez în această ligă cât de curând. Și încă un obiectiv de al meu pe termen mai lung este să ajung în Liga 1 cel târziu până la 24 de ani”, a mărturisit pentru zvj.ro jiulistul.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii