“Am pierdut pe greşeli personale!”

“Am pierdut pe greşeli personale!”

Timp de citire: un minut

Cu aceste cuvinte a recunoscut antrenorul vulcănean Marius Szoradi eşecul echipei sale în meciul jucat, în deplasare, în prima etapă a actualului campionat, în compania fotbaliştilor de la Haţeg.

Partida s-a încheiat
cu scorul de 0-3 în favoarea gazdelor, după ce, la sfârşitul primei reprize, haţeganii avuseseră dat doar un gol. Primul gol al celor din Haţeg s-a materizalizat ca urmare a faptului că ambii fundaşi centrali vulcăneni au fost prinşi pe picior greşit de către atacanţii oaspeţi. La al doilea unui jucător al CS Vulcan i s-a “furat”, pur şi simplu, balonul de la picior. Al treilea… a fost gol, ce mai!
Vulcănenii au avut
şi ei ocazii de a marca, dar au fost însoţiţi permanent de ghinion. Gabi Rădulescu a dat-o în bară, la propriu, Răzvan Maier a ratat şi el, iar Dacian Florea a trimis excelent, cu capul, un balon spre poarta echipei adverse, numai că “rotunda” s-a dus pe lângă. Sâmbăta care vine, CS Vulcan îi aşteaptă la ei acasă pe petrileni. Va fi un meci greu, recunosc oficialii vulcăneni, dar nu imposibil de câştigat.
Gheorghe OLTEANU

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii