Alți patru poluatori din Petroșani au fost prinși asupra faptului de către...

Alți patru poluatori din Petroșani au fost prinși asupra faptului de către inspectorii de mediu și polițiștii locali

Timp de citire: un minut

De ani de zile tot scriem despre „zona roșie” de pe Primăverii din Petroșani, acolo unde periodic există persoane care poluează cu deșeuri menajere ori cu deșeuri provenite din construcții. De asemenea, de ani de zile cei de la Mediu din cadrul Poliției Locale Petroșani prind cu ocaua mică astfel de indivizi care nu respectă mediul și până la urmă nici pe cetățeni, sancționându-i cu amenzi de fiecare dată.

Cste pentru a doua oară în acest an când aflăm de la șeful biroului de Mediu din cadrul Primăriei municipiului Petroșani că alte două persoane au fost amendate tot acolo. Practic, pe Primăverii parcă nu se mai termină cu astfel de porcării! Alte două sancțiuni au fost acordate și altor doi indivizi, prinși de inspectorii de mediu și de polițiștii locali în zona din spatele Gării Petroșani, o altă zonă roșie despre care în ZVJ am tot scris.

“Majoritatea activității biroului nostru se desfășoară în scopul prevenirii depozitărilor necontrolate de deșeuri, polițiștii locali fiind cei care țin legătura permanent cu Serviciul Salubritate din cadrul DADPP Petroșani, precum și cu operatorul care ridică deșeurile menajere S.C. Supercom SA. Din păcate, mai există în municipiul nostru  persoane care nu înțeleg să respecte normele de conviețuire socială și care au fost sancționate recent de polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului din cadrul Direcției Poliția Locală Petroșani.

Vorbim de o femeie și de un bărbat care au poluat recent zona din spatele gării Petroșani și de alte două cazuri în zona de pe strada Primăverii, acolo fiind vorba de doi bărbați. Persoanele sancționate au fost informate totodată și asupra modului potrivit de colaborare cu operatorul de salubritate și despre importanța curățeniei în spațiile publice și de locuit”, a transmis pentru ZVJ, Artur Ambruș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii