Alo, ANAF la telefon! Am sunat să văd cum o mai duci…

Alo, ANAF la telefon! Am sunat să văd cum o mai duci…

Timp de citire: un minut

Se pare că seria telefoanelor infracţionale se diversifică. ANAF a primit sesizări de la contribuabili, cu privire la recepţionarea unor apeluri telefonice de la diverse persoane care, sub pretextul desfăşurării unui sondaj de opinie de către ANAF, le solicită diverse informaţii confidenţiale.

Dar infractorii au o acoperire bună, ANAF chiar desfăşoară un sondaj de opinie în această perioadă, derulat telefonic, care NU cuprinde întrebări referitoare la date ale contribuabililor legate de conturi bancare, carduri asociate conturilor deschise sau de cuantumul datoriilor la bugetul de stat. Sondajul efectuat de ANAF are ca obiectiv evaluarea efectelor şi rezultatelor campaniei media care se află în desfăşurare. Orice alte întrebări legate de persoane fizice sau de companii nu fac parte din chestionarul ANAF.

„Întrucât asupra acestei situaţii există suspiciunea unei tentative de fraudă, vă rugăm să acordaţi o atenţie deosebită în cazul în care primiţi solicitări de natura celor de mai sus şi vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare în vederea depistării persoanelor vinovate”, se menționează într-un comunicat ANAF.

Iată întrebările sondajului ANAF: În ce an a fost înfiinţată compania dvs.?; Care este codul CAEN al companiei dvs.?; Care este numărul mediu de angajaţi în anul 2014?Care este cifra de afaceri în anul 2014? În ce JUDEŢ este sediul companiei/firmei dvs.? În ce LOCALITATE este sediul companiei/firmei dvs.? Ce tip de contribuabil sunteţi? (mare, mijlociu, mic)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii