Alex Petrariu: „Abia aștept să joc la Jiul”

Alex Petrariu: „Abia aștept să joc la Jiul”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

La un pas de liga a treia

Alex Petrariu este la un pas de a juca în liga a treia, după ce Jiul și-a manifestat interesul pentru fotbalistul din liga a patra. Chiar dacă, momentan, CSM Jiul Petroșani nu a făcut demersul pentru ca actele de transfer să ajungă la clubul petrilean, bănuim că acest lucru este doar o chestiune de timp. Fotbalistul joacă la Inter din anul 2009 până în prezent, cu mici escapade la vecina Petroșani, Universitatea.

„M-am bucurat enorm când am auzit că am șansa să joc în liga a treia, cu toate că las în urmă o echipă de suflet de care mă leagă o mulțime de amintiri frumoase. Aștept cu nerăbdare ca Jiul să facă demersurile pentru a putea lua parte la meciurile amicale, perioada de pregătire și mai apoi în meciurile oficiale. Îmi doresc din tot sufletul să ajut echipa să rămână în liga a treia, iar ei să îi las o impresie bună pentru viitor”, a declarat, pentru „Ziarul Văii Jiului, Alex Petrariu.

 

Și-a făcut datoria

Pentru Inter Petrila, Petrariu și-a făcut datoria, fiind titular în majoritatea meciurilor de campionat și din cupă. Mai mult decât atât, fundașul a marcat un gol cât un campionat împotriva echipei din liga a treia, Metalurgistul Cugir.

„A fost o perioadă foarte frumoasă atunci când am reușit să scoatem echipa din liga a treia din cupă și mai apoi am adus la Petrila echipa din liga a doua, CSM Reșița”, spune fundașul.

 

Fotbalistul studios

Alex jonglează, în paralel, și cu fotbalul și cu școala. Este student în anul al doilea la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

„Sunt pasionat de tot ceea ce ține de natură, dar recunosc că am ajuns aici îndrumat fiind de sora mea, Ana Maria. Îmi doresc să termin cu bine atât facultatea, dar să ajung cât mai departe și în cariera mea de jucător. Recunosc, nu este ușor să fii pe mai multe fronturi. Fac sacrificii pentru asta, dar sunt susținut de cei dragi mie. Încerc să împac utilul cu plăcutul, pentru că e important să ai și o meserie de bază”, a conchis jucătorul.

Transferul lui Petrariu la Jiul este doar o chestiune de timp, fotbalistul având posibilitatea să fie la Jiul până cel puțin la finalul sezonului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii