Alergare nocturnă / Triumful lui Codrea Silip la „Ultra Zarand”

Alergare nocturnă / Triumful lui Codrea Silip la „Ultra Zarand”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Ultra Zarand 49km/ 2200m” este un eveniment sportiv la care atletul din Vale, Codrea Silip, s-a clasat pe locul 1 în clasamentul general.

 

„Am revenit cu drag la Căsoaia, județul Arad, după ce anul trecut am participat la proba lungă de 80 km pe timpul nopții. Anul acesta am vrut să mă bucur de peisajele pe care nu le-am văzut anul trecut, așa că m-am înscris la proba de 49 km, care a avut startul dimineața.

Și nu mi-a părut rău deloc, din contră a fost o plăcere să alerg aproape tot traseul printr-o pădure frumoasă de stejar pictată în culorile toamnei, pe poteci acoperite de frunze, un traseu relaxant, de viteză, cu coborâri și urcări în mare parte alergabile.

Chiar dacă evenimentul a fost organizat pentru prima dată de cineva nou (Eva Hochbauer), pot spune că a ieșit foarte bine. Eva a pus, pe lângă multă muncă, și mult suflet împreună cu cei pe care a reușit să-i aducă în jurul ei. A făcut o treabă extraordinară pentru care o felicit din toată inima.

Cât despre cursa mea, a fost o cursă pe care mi-am propus să o alerg toată. Au fost câteva porțiuni de urcări abrupte pe care nu am reușit să le alerg, dar m-am simțit foarte bine pe întreg traseul și în cele din urmă am câștigat cursa cu un timp de 4 ore și 45 min.

Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați în buna organizare a evenimentului. Să ne revedem cu bine și la edițiile viitoare. Eu voi reveni cu drag și voi recomanda și altora să o facă”, a mărturisit sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii