Aleargă cu San Montan în „Ținutul Momârlanilor”!

Aleargă cu San Montan în „Ținutul Momârlanilor”!

Timp de citire: 2 minute

Un concurs reușit la care atletul Codrea Silip a bifat locul 5 în clasamentul general și primul loc la 51+. A fost un eveniment reușit, cu peisaje de vis.

„M-am bucurat enorm când am auzit că San Montan organizează o nouă cursă de alergare montană aici la noi în Valea Jiului. Aveam deja trăite experiențe foarte  faine cu ei de-a lungul anilor de la evenimentele organizate pe care nu le-am ratat niciodată, indiferent dacă au fost caritabile sau competitive. Eram sigur că o să iasă ceva frumos, pentru că au o trupă faină acolo, dedicată cauzei, care muncește pe brânci și mai ales pun mult suflet să iasă totul perfect…

Așa a fost și acum, au ales un traseu perfect – scurt, dar foarte solicitant, care parcă te obliga prin profilul lui să-l alergi în întregime. Deși urcările scurte, succesive și foarte abrupte, scoteau untul din tine. Apoi erai păcălit cumva de coborârile care te îndemnau să-i dai tare, dar care se terminau cu o altă urcare care te tempera și care te obliga să profiți de frumusețea unică a locurilor și a culorilor de toamnă pe care pădurile din jur și panoramele de pe traseu ni le ofereau cu generozitate.

Mii de mulțumiri voluntarilor de pe traseu și o apreciere în plus pentru cei cu căluții, pentru originalitate. Erați exact ceea ce trebuie în peisaj, și felicitări organizatorilor pentru reușită și pentru meritul de a aduna în jurul vostru autorități, sponsori generoși. Împreună ați contribuit la promovarea frumoasei noastre zone. Încă o dată felicitări și pentru că sunteți la prima ediție vă doresc „La mulți ani” și să ne revedem cu bine în anii următori aici în „Ținutul Momarlanilor” cu multa voie bună și sănătate, la fel ca astazi!”, a fost mesajul medaliatului.

Toți cei prezenți au vorbit despre reușita momentului, dar și despre traseul de vis.

„În sfârșit din nou pe trail, prin Cheile Tăii, după o lună de asfalt.

A fost așa de frumos dar așa de greu, fără antrenament specific și foarte cald, am vrut să abandonez dupa primii 500 metri.

Dar bine am făcut că m-am mobilizat, pierdeam unul dintre cele mai frumoase trasee de concurs din anul acesta.

Chit ca a fost foarte greu pe cei 7 km de urcare, peisajele te-au făcut să uiți puțin de efortul depus.

Felicitari si mulțumiri Erika Santa și San Montan. Totul a fost ca la carte, marcaje, atmosfera, festin, premii.Cu siguranță o să revin de câte ori o să am ocazia!

Alaturi de colegii de la  Hunedoara au alergat și alți prieteni alergători din țară. Am petrecut o zi minunată intr-un loc de poveste” a mai povestit un paricipant la acest concurs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii