ALDE Deva a pornit motorașele

ALDE Deva a pornit motorașele

Timp de citire: un minut

După ce ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni) a luat ființă acum două luni la nivel național, zilele acestea s-a structurat și primul nucleu politic hunedorean, la Deva.

Nucleul politic a fost discutat și structurat în cadrul şedinţei birourilor reunite ale PC şi PLR din municipiul Deva, care au stabilit reprezentanţii în structura de conducere a ALDE din municipiul reşedinţă de judeţ.

Adunarea comună a avut ca participanți și copreședinții pe județ ai ALDE, Adrian Peiu, din partea PLR, şi Marius Sanfirişca, din partea PC. Decizia finală a fost că Organizaţia municipală ALDE Deva are copreşedinţi pe Nelu Ardelean, din partea PLR, şi Emanuel Clej, din partea PC.

Emanuel Clej, copreşedinte al ALDE Deva, a declarat: „Vom face o politică bazată pe obiective clare, cu măsuri de întreprins pentru atingerea acestora, iar pentru o strictă monitorizare a gradului de îndeplinire încercăm să avem şi indicatori de rezultat şi de performanţă”.

La rândul lui, fostul liberal Nelu Ardelean, directorul Teatrului de Artă Deva, a ținut să precizeze: „Am decis să mă alătur acestei structuri politice deoarece consider că mă reprezintă. În cadrul ALDE ne dorim să facem performanţă pe toate planurile. Ceea ce este foarte important este faptul că ALDE va avea organizaţii în toate comunele, oraşele şi municipiile. Ne vom fixa o ţintă de 25 la sută din electorat pentru a-l atrage spre noi, care suntem adevăraţii liberali. Sunt sigur că în judeţul Hunedoara vom fi o forţă politică şi vom avea un cuvânt mare de spus peste 10 luni, la alegeri”.

ALDE Deva va constitui comisii de specialitate, în care vor activa membri cu experienţă în administraţie, învăţământ, sănătate economie şi altele. În campaniile electorale vor fi susținuți oameni din comisiile de specialitate.

Mihaela PETROȘAN

ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni) a luat fiinţă în luna iunie a acestui an, prin protocolul de fuziune între Partidul Conservator (PC) şi Partidul Liberal Reformator (PLR).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii