Al cincilea din Vale la FC Hunedoara / Darius Ursachi a semnat...

Al cincilea din Vale la FC Hunedoara / Darius Ursachi a semnat pe doi ani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

În gruparea hunedoreană se mai regăsesc, Răzvan Drăgoescu, Sandu Remus, Anton Ilie, Claudiu Ciubotariu, toţi jucători din Valea Jiului.

„Îmi pare rău că m-am despărţit de Hercules Lupeni. Pe de altă parte, sunt fericit că am făcut un pas mai sus, spre eşalonul al treilea. Sper să nu dezamăgesc  şi să dau cât mai multe goluri pentru noua mea echipă”, a declarat Darius Ursachi, atacant de meserie.

Gruparea alb-albastră a mai obţinut şi semnăturile fraţilor gemeni Daniel şi Cristian Creciunesc, jucători de 20 de ani, originari din comuna Pui, ca şi Romulus Gabor, care au mai fost legitimaţi la Politehnica Timişoara sau Ceahlăul Piatra Neamţ. Cei doi jucători – care s-au afirmat la Măgura Pui şi au cochetat cu două echipe de Liga I – au semnat contracte pe doi ani, cu posibilitate de renegociere în fiecare pauză competiţională.

„Pentru că noi dăm prioritate fotbaliştilor cu sânge hunedorean, cei doi jucători au fost propuşi antrenorului Victor Roşca. Acesta şi-a dat acordul asupra achiziţionării lor. Au semnat contracte pe doi ani şi vor avea salarii de nivel mediu pentru Liga a III-a. Sper ca ei să contribuie la creşterea valorică a lotului echipei noastre”, a declarat Alin Barna, preşedintele FC Hunedoara.

FC Hunedoara şi-a propus să dispute primul meci amical de verificare, miercuri, cu Gloria Geoagiu. Partida a fost anulată, deoarece oficialii formaţiei din Liga a IV-a Hunedoara au spus… pas.

Gruparea alb-albastră va debuta oficial în noul sezon competiţional săptămâna viitoare, miercuri, 15 iulie, cu un joc în deplasare în compania echipei Şoimul Băiţa, câştigătoarea etapei judeţene a „Cupei României”, în ediţia trecută de campionat.

Hunedorenii urmează să efectueze stagiul centralizat de pregătire, în perioada 16-25 iulie, acasă, la Hunedoara. Pentru stabilirea locaţiei cantonamentului, oficialii hunedoreni au luat în calcul mai multe aspecte, printre cele mai importante fiind faptul că în localitate au la dispoziţie atât teren de antrenament, cât şi bază de refacere. „Am ales această variantă, a pregătirii acasă, din mai multe considerente. În primul rând, la Hunedoara beneficiem de un teren excelent, de bazin de înot si de o sală de forţă modernă. Am reuşit să negociem nişte preţuri foarte convenabile pentru cazare şi masă în condiţii bune, astfel încât economisim bani de la bugetul clubului. În plus, pentru  că activitatea noastră se bazează pe banii publici ai comunităţii hunedorene, ne-am hotărât ca aceşti bani să se întoarcă spre întreprinzătorii locali şi să nu umfle conturile altora”, a declarat preşedintele clubului hunedorean, Alin Barna. Liga a III-a va debuta pe data de 28 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii