AJF pregătește reluarea competiției Cupa României la fotbal – Cluburile din Vale...

AJF pregătește reluarea competiției Cupa României la fotbal – Cluburile din Vale sunt împotriva efectuării a trei teste Covid

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

AJF Hunedoara le-a propus cluburilor din județ să se reia și competiția din Cupa României, undeva în jurul datei de 15 mai. Feedback-ul cluburilor nu este unul pozitiv, cel puțin la acest moment. Cu declarații la obiect pentru zvj.ro au venit antrenorul Dan Voicu și președintele Vasile Scurtu. Aceștia au spus lucrurilor pe nume și au punctat câteva aspecte.

“Ni se cer trei testări rapide și asta înseamnă o cheltuială in plus. Sunt prea scumpe, am avut și așa o cheltuială mare în campionat. Ne-ar costa încă 25.000 de lei, salarii, baremurile pentru arbitraj si testele. Dacă s-ar face cu două testări ar fi ceva, dar așa sunt cheltuieli prea mari. Ne dorim să se joace, dar nu în condițiile acestea”, a declarat președintele de la Minerul Uricani, Vasile Scurtu.

Antrenorul echipei CSM Vulcan, Dan Voicu, a motivat la rândul său de ce nu ar fi pentru jucarea Cupei. “Sunt pentru a juca, dar în anumite condiții. Cu două teste sunt de acord, dar nu cu trei. Să se găsească alte soluții. M-au înghesuit să joc din două în două zile și acum ne lasă cu pauze mari. În aceste condiții și cu programul pe care l-am văzut nu sunt de acord. Câți știu faptul că și în campionat jucătorii au venit de la muncă direct la meciuri. Hai să nu ne mai batem joc. Să caute alte soluții. Poate că ar fi bine că la astfel de discuții să participăm și noi, antrenorii. Noi știm cel mai bine cum stau lucrurile”, a opinat Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii