AJF Hunedoara / Acţiuni importante

AJF Hunedoara / Acţiuni importante

Timp de citire: un minut

La nici o lună de la instalarea în funcție, noua conducere a AJF Hunedoara a organizat mai multe acțiuni importante. Printre acestea se numără și seminariile destinate antrenorilor, din cadrul campaniei AJF Mobil. 

Primul dintre aceste seminarii s-a desfășurat la Vulcan, acțiune la care au luat parte antrenorii din Valea Jiului. Cel de-al doilea seminar a avut loc săptămâna trecută, la Hunedoara. Conferențiari au fost: președintele asociației, Cristian Petrean, directorul de competiții al forului, Adrian Radu, arbitrul divizionar Alin Saraol, cunoscutul antrenor Marius Sîrbu și fostul internațional Ioan Petcu, toți aceștia fiind membri în noua structură de conducere a AJF.
O altă măsură interesantă luată de către conducerea AJF Hunedoara, în mod statutar, în cadrul unui Comitet de Urgență, a fost reducerea baremurilor pentru arbitri și observatori, ceea ce înseamnă o reducere a cheltuielilor pentru cluburi. Astfel, baremurile de la Liga a IV-a sunt, acum, de 600 de lei pentru o partidă, iar cele din eșalonul al cincilea de 410 lei, la celelalte meciuri acestea rămânând neschimbate.
De asemenea, în acest an AJF Hunedoara va organiza mai multe com­petiții în premieră. Una dintre acestea, „Cupa Mărțișorului – Fotbal în curtea școlii”, a avut loc săptămâna trecută, competiția fiind organizată pe patru zone, respectiv Deva, Hunedoara, Petroșani și Brad. Acest turneu a fost dedicat echipelor mixte, formate din fete și băieți din clasele V-VI, în jocuri, ale căror rezultate nu au fost contabilizate, importantă fiind promovarea fotbalului în rândul școlarilor, fiind im­plicați peste 160 de copii. În viitor se vor mai organiza, printre altele, Memorialul „Mircea Sîrbu”, competiția rurală „Transformă ulița în stadion” sau campionatul județean de futsal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii