Afacerea Prislop luată la puricat

Afacerea Prislop luată la puricat

Timp de citire: un minut

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, a declarat miercuri că autorităţile hunedorene vor să stopeze activităţile de comerţ ilegal care se desfăşoară pe drumul care urcă la Mănăstirea Prislop. 

David spune că a fost constituit un grup de lucru format din mai multe autorităţi ale statului, scopul acestuia fiind să asigure intrarea în legalitate a tuturor comercianţilor. 

„Ne propunem un comerţ civilizat şi o zonă civilizată. Aş vrea să atrag atenţia că locul este vizitat de pelerini, în primul rând oameni care fac un turism ecumenic. Activitatea de comerţ din zonă nu are nimic de-a face cu credinţa şi evlavia oamenilor care vin la Mănăstirea Prislop. Comercianţii din zonă nu sunt autorizaţi, nu au forme legale pentru construcţiile de acolo, nu au avize”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara. 
În fapt, în această perioadă, instituţiile abilitate ale statului, de la Protecţia Consumatorului, până la Jandarmerie, trimit zilnic echipe de verificare și control în zona din apropierea Mănăstirii Prislop. 

Mihaela PETROŞAN

În ultimele zile Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara a aplicat comercianţilor ilegali 39 de amenzi în valoare totală de 8.200 de lei. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii