Adrian David rupe tăcerea: „Sunt doar zvonuri făcute de pesedişti, ca să...

Adrian David rupe tăcerea: „Sunt doar zvonuri făcute de pesedişti, ca să discrediteze Partidul Naţional Liberal şi pe mine personal…”

Timp de citire: 2 minute
De ceva vreme circulă zvonul că fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, i s-ar propune funcţia de prefect de Hunedoara de către pesedişti.
Din mai multe motive,
aceste zvonuri, alimentate de mai marii pesediştilor hunedoreni, nu sunt credibile. În primul rând, îl ştim pe fostul preşedinte şi îi ştiam poziţia, aceea că nu are de gând nici măcar să se gândească la un asemenea post, atâta vreme cât PNL nu e la putere, sau măcar într-o alianţă care să facă, cât de cât, jocurile politice. apoi, nu vedem de ce cineva din PSD, fie el şi Laurenţiu Nistor, ar insista pe la Bucureşti ca un penelist să devină prefect, în condiţiile în care PSD conduce momentan judeţul, prin funcţiile cheie ocupate la consiliul judeţean după votul din 5 iunie şi după numărul de primari socialdemocraţi care au câştigat alegerile în judeţul Hunedoara.
În al treilea rând, mulţi din conducerea filialei judeţene PSD nu ar mai agrea încă un om din Valea Jiului în vreo funcţie de acest gen, cum s-a întâmplat în ultimul mandat (când la un moment dat şi prefectul şi preşedintele consiliului judeţean erau din Valea Jiului), ideea lui Laurenţiu Nistor fiind de-acum aceea că „cel mai bine ar fi în prezent să avem un prefect deal nostru din Deva sau de pe aici din zonă”, în condiţiile în care acelaşi conducător aşteaptă cu sufletul la gură noi alegeri în Deva pentru funcţia de primar. astfel crede liderul judeţean Laurenţiu Nistor că şi-ar întregi cercul puterii politice judeţene şi influenţa pentru mulţi ani de-acum înainte. Fireşte, toate acestea întărite şi prin câştigarea alegerilor parlamentare din toamnă, în judeţ, de către PSD.
Adrian David infirmă zvonurile
Referitor la aceste zvonuri infame, adrian David a declarat: „Sunt doar zvonuri făcute de pesedişti, ca să discrediteze Partidul Naţional Liberal şi pe mine personal. Nu este nimic adevărat şi nu ţine cu astfel de trucuri murdare. De fapt, nici nu vreau să comentez aşa ceva.
Deocamdată eu îmi văd de treabă la universitatea din Petroşani, la consiliul judeţean, unde am fost trimis de cetăţenii care mi-au acordat încrederea prin vot şi continui cu PNL, pe linie de partid, munca pe care am început-o împreună cu colegii pentru cetăţenii acestui judeţ. Declar în mod public că sunt doar zvonuri rău intenţionate lansate de pesedişti, atât şi nimic mai mult”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii