Adrian Câmpean (Inter Petrila): „Ne-am atins obiectivul doar pe jumătate”

Adrian Câmpean (Inter Petrila): „Ne-am atins obiectivul doar pe jumătate”

Timp de citire: un minut
Inter Petrila este campioana de toamnă a acestei ediţii de campionat. Antrenorul-jucător Adrian Câmpean crede că echipa sa şi-a atins obiectivul doar pe jumătate.
Sigur că victoria în faţa actualei campioane Hercules Lupeni le-a picat ca un cadou de sărbătorile care vor veni pentru petrileni, care, fie vorba între noi, chiar au cu ce să se mândrească.
Patru goluri în poarta campioanei şi locul I la finele turului nu sunt de ici, de acolo.
„Intrăm într-o bine meritată vacanţă.
Ne-am atins obiectivul doar pe jumătate, pentru că mai avem de jucat o jumătate de campionat. Vreau să le mulţumesc colegilor, tuturor celor care ne-au fost aproape. Pot spune că le mulţumim şi arbitrilor, pentru faptul că au fost corecţi. Arbitrajul lui Thirt a fost unul bun. Dacă a mai greşit, a fost fără intenţie şi pentru noi şi pentru adversari”, a spus Câmpean.
„Desigur, meritul este al echipei, antrenorilor şi conducerii clubului sportiv. La acest merit se adaugă şi sprijinul acordat de Primăria şi Consiliul Local Petrila, cărora le mulţumim că ne-au fost alături şi ne vor fi şi pe mai departe. Noi vom demonstra aptitudinile noastre sportive, iar performanţele vor veni, cu siguranţă. Nu în ultimul rând, suporterii sunt cei care s-au bucurat alături de noi, sau au suferit alături de noi, dar ne-au susţinut în permanenţă, de aceea le mulţumim în mod special şi îi aşteptăm şi mai departe să ne fie alături. La final de tur, mulţumim Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, tuturor echipelor din Liga a IV-a, unde fotbalul se face din plăcere pentru acest sport, tuturor arbitrilor implicaţi în acest sport, cavaleri ai fluierului, cărora trebuie să le cerem scuze dacă uneori am greşit, aşa e în fotbal, sperăm ca şi mai departe să fie la fel de obiectivi, sau chiar mai mult. Inter Petrila vă mulţumeşte tuturor şi vă aşteaptă în returul campionatu­lui judeţean”, este mesajul jucătorilor pe contul de socializare al clubului.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii