Adrenalină și mișcare

Adrenalină și mișcare

Timp de citire: un minut

Într-o nouă zi dedicată mișcării, dinamismul, energiei și bucuriei din Săptămâna Europeană a Sportului (inițiativă a Comisiei Europene), adrenalina a fost la cote maxime. Iar zeci de hunedoreni de toate vârstele au rezistat cu stoicism (și unii chiar cu zâmbetul pe buze) probei de rezistență de la Jogging Fest, eveniment desfășurat ieri la Stadionul Cetate din Deva.
Maratonul pentru sănătate (constând în minimum 5000 de pași) organizat de Ministerul Sportului prin DJST Hunedoara, având sprijinul Instituției Prefectului Județului Hunedoara și al Primăriei Municipiului Deva, a reușit cu succes să adune împreună numeroși iubitori de mișcare din întreg județul Hunedoara.
Astfel,pe lângă bucuria de a face mișcare și de a împărtăși momente frumoase alături de alți alergători, toți participanții au obținut diplome, medalii și au fost beneficiarii unei tombole cu premii constând în materiale sportive.
Datorită generozității și implicării sponsorului nostru – Auchan RETAIL ROMÂNIA –niciun alergător nu a ieșit din …arena bunei dispoziții fără o răsplată care să-i amintească că a fi activ poate fi chiar (și) distractiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii