Adi Câmpean: „Ne pierdusem speranța că reîncepe campionatul”

Adi Câmpean: „Ne pierdusem speranța că reîncepe campionatul”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Inter Petrila este singura echipă din Vale aflată pe podiumul Ligii a patra. Trupa lui Adi Câmpean a început pregătirile încă din luna februarie.

 

„Ne bucurăm foarte mult că se va relua campionatul, asta pentru că avem două luni de antrenament și ne cam pierdusem speranța că se va mai juca la Liga a 4”, a spus tehnicianul.

Acesta a lăudat implicarea forului județean.

„Felicitări pentru AJF Hunedoara și președintele acestei asociații pentru toate demersurile pe care le-au făcut pentru ca noi să putem juca. Cred că suntem pregătiți pentru a relua activitatea din toate punctele de vedere, atât la nivelul conducerii, cât și al lotului care consider că este unul valoros. Sper să trecem cu bine proba testelor și cât mai curând să ne bucurăm de ceea ce ne place, adică FOTBAL, într-un meci oficial. Succes tuturor echipelor și celor ce susțin sportul”, a declarat tehnicianul. Inter va începe primul meci cu deplasarea de la Băița.

„Va fi un meci greu după o perioadă lungă în care nu s-a mai jucat. Eu sper ca noi să venim acasă cu cele 3 puncte din meciul de la Băița”, a conchis antrenorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii