Adi Câmpean: „Abia așteptăm să se reia campionatul pentru că vrem locul...

Adi Câmpean: „Abia așteptăm să se reia campionatul pentru că vrem locul 1″

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

După ce s-a pozat cu trofeul Cupa României, trofeu care a venit direct de la FRF la Petrila, antrenorul Interului, Adi Câmpean, este nerăbdător să se reia campionatul în Liga a patra.

Plecări, veniri

„Suntem dornici de a juca fotbal. Abia aștept să începem. Referitor la lotul de jucători stăm foarte bine numeric, însă trebuie să muncim să devenim și valoroși. Din păcate, l-am pierdut pe golgheterul campionatului, Adi Duma, un jucător important pentru noi, dar și pe Alex Petrariu, plecat la Jiul. Nu ne-am opus plecări lui la Jiul. La capitolul nou veniți, sper să ne bazăm pe Dani Horvath și să vedem dacă și Adi Dolha s-ar întoarce ar fi spre binele echipei. De fapt, ei nu sunt noi veniți sunt jucători care au fost lângă noi și la bine și la greu, însă din diferite motive au întrerupt activitatea”, a declarat pentru Ziarul Văii Jiului, Adi Câmpean.

Locul unul, numai unul

La finele primei părți, Inter ocupa locul trei în clasament. Însă „locul pe care ni-l dorim este 1, normal, dacă nu pleci ca antrenor și jucător să tinzi cât mai sus nu are rost să te amăgești singur. Vom lua fiecare meci în parte și încercăm să scoatem ce e mai bun de la fiecare meci. Nu a fost ușor să ne pregătim și să jucăm atât de multe meciuri în 14 zile, ținând cont de faptul că muncim, dar consider că până la urmă e ok unde suntem clasați. Așteptările mele de la echipă sunt ca fiecare să se străduiască să facă tot ce îi stă în putință pentru ca Inter Petrila să fie la final unde merită. Pentru asta trebuie muncă, sacrificii, seriozitate și respect pentru conducători, antrenori, jucători și adversarii pe care îi vom întâlni”.

Cot la cot cu jucătorii

Adi Câmpean nu are încă de gând să își pună ghetele în cui. Din contră, se va pregăti temeinic.

„Da, mă voi pregăti, și în momentul în care echipa va avea nevoie de Adi Câmpean jucătorul, voi fi acolo pe teren lângă jucători și voi da totul pentru ca echipa să câștige. Mă simt bine și nu văd de ce nu aș mai juca. Când îmi va cere antrenorul(adică el – n.r.) să fiu în teren, acolo voi fi să respect decizia lui. Cred că va fi o luptă frumoasă între cel puțin patru echipe, iar la final cine va ocupa locul 1 să fie mândru de munca pe care a depus-o pe teren, pentru că, până la urmă, fotbalul se joacă pe teren și așa e frumos: cine e mai bun să câștige. Mai sper ca anul acesta să avem parte și de oamenii în tribune, e altfel fotbalul cu spectatorii în tribune. Doamne ajută”, a concluzionat tehnicianul, un tip cu umor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii