Adevărul este că / NU SE VREA!

Adevărul este că / NU SE VREA!

Timp de citire: 2 minute
• Prefectura judeţului Hunedoara tace mâlc • Primarul Ile, ca Pilat din Pont   
De la şedinţa de vineri, 27 noiembrie, a consiliului local vulcănean am plecat cât se poate de convins. Nu se vrea în ruptul capului continuarea înlocuirii conductei de termoficare de pe strada Traian.
Nu pot spune
precis despre al cui cap este vorba, dar înclin să cred că mai degrabă ar fi cel încăpăţânat al inginerului Doru Vişan, directorul SE Paroşeni. Nici consilierul local Vasile Holban nu mai ştie ce să creadă. În şedinţa de consiliu local a protestat într-un mod original faţă de neimplicarea administraţiei publice locale şi, mai ales, de nepăsarea directorului termocentralei. S-a abţinut de la votarea tuturor proiectelor de hotărâre aflate la ordinea de zi. Şi, din câte am aflat, ulterior, de la el, acestui protest îi vor urma altele.
Primarul Gheorghe Ile
a preferat să intre în pielea lui Pilat din Pont. S-a spălat pe mâini, pur şi simplu. A declinat că ar avea vreo responsabilitate în privinţa lucrării de înlocuire a conductelor de  pe Traian, făcută pe niciun sfert, şi a aruncat toată vina pe cei de la uzina Paroşeni. Şi-a motivat gestul prin aceea că nu mai e ca pe vremuri, când primarul era şi mai marele organizaţiei locale a partidului unic. Dar, ca să dea un pic de căldură şi de speranţă situaţiei disperate în care se află locuitorii lipsiţi de termoficare din cartierul Cocoşvar, a zis că-i va face în scris o rugăminte directorului SE Paroşeni.
Aici, subsemnatul,
care cunoaşte în amănunt situaţia, nu s-a putut abţine. Pe bune. Nu rugăminţi trebuie să trimiteţi, l-am interpelat pe primar. Somaţie ar trebui să-i trimiteţi! Apoi, nu înţeleg de ce nici Prefectura judeţului Hunedoara nu a făcut nimic în acest sens? Domnul Michi care locuieşte pe Parângului, peste drum de şcoala gimnazială neterminată, a dat zeci de telefoane acestei instituţii. Ca dovadă are lista cu apeluri pe care mi-a arătat-o. Tot degeaba, atunci, Doamne, iartă-mă! stau şi mă întreb: la cine să se mai plângă oamenii ăştia?
Locul până în care 
s-a efectuat lucrarea a fost acoperit cu pământ, semn cât se poate de clar că nu se are în vedere continuarea ei. Conductele noi aduse stau şi acum înşirate pe traseul pe care ar fi trebuit să fie montate în locul celor găurite. Încă stau este mai corect spus. Fiindcă nu ar fi exclus, i-a trecut cuiva prin gând, ca ele să ia o altă destinaţie. Dacă asta se urmăreşte şi aşa ceva şi-ar fi pus în gând, să ştiţi că e groasă, domnilor! Locatarii din zonă, care sunt cu nervii întinşi la maximum, stau cu ochii pe ele ca pe butelie! Dacă nu vă vine să credeţi, daţi un pic cu privirea peste comentariile care au apărut, la toate ediţiile online ale ZVJ, pe marginea articolelor scrise pe tema aceasta!

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii