(FOTO/VIDEO) Accidente pe mâna conducătorilor auto. Somn şi nepăsare pe şosea

(FOTO/VIDEO) Accidente pe mâna conducătorilor auto. Somn şi nepăsare pe şosea

Timp de citire: un minut

Click pentru video AICI >>>> video-1436115061.mp4

Duminică, două accidente pe drumuri hunedorene au avut urmări grave. Cele două evenimente rutiere au fost provocate de conducătorii vehiculelor.
Astfel, duminică, în jurul orei 13:00, un cetăţean polonez de 37 de ani, care circula cu o motocicletă pe DN 66, între localităţile Merişor şi Băniţa, dinspre Haţeg spre Petroşani, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra motocicletei şi s-a răsturnat în albia unui râu, pe partea stângă a sensului său de deplasare.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Municipiului Petroşani pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.
În aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, un bărbat de 29 de ani, din comuna Crişcior, care conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localităţii Băcia, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod şi un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două femei, precum şi rănirea uşoară a unui bărbat, toţi pasageri în autoturism.
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mihaela PETROŞAN

Accidente pe mâna conducătorilor auto. Somn şi nepăsare pe şosea

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii