Accidente la drumul mare

Accidente la drumul mare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Duminică, pe şoselele hunedorene au avut loc două accidente rutiere, unul în zona comunei Pui, celălalt la Deva.

Astfel, duminică, în jurul orei 14:00, un bărbat de 46 de ani, din judeţul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localităţii Pui, dinspre Haţeg spre Petroşani, pe o porţiune de drum în aliniament, a adormit la volan şi a părăsit partea carosabilă, lovind un capăt de pod, de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere, din judeţul Mehedinţi.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18:00, un bărbat de 25 ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din reşedinţa de judeţ, dinspre Calea Zarandului, la efectuarea virajului la dreapta, spre Bulevardul 22 Decembrie, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 60 ani, din oraş, care s-a angajat în traversarea bulevardului, pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a rămas sub supraveghere medicală la spitalul din Deva.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii