A renunţat la fotbal / Apetri munceşte în Anglia

A renunţat la fotbal / Apetri munceşte în Anglia

DISTRIBUIȚI

Unul dintre jucătorii buni pe care i-a avut Valea, Gabriel Apetri, a plecat la muncă în Anglia, încheind astfel orice legătură cu fotbalul.
Cu siguranţă, Gabriel Apetri este unul dintre talentele autentice ale Văii care a avut şansa de a ajunge departe, dar pe care a ratat-o din cauza capriciilor şi a viciilor. Fotbalistul care a fost crescut de Jiul Petroşani, în culorile căreia a evoluat ani buni, a ajuns în curtea echipelor din Liga I, Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, dar a ales alt drum şi, încet-încet, a ieşit de pe harta fotbalistică. A mai avut câteva tentative de a juca în Liga a IV-a, dar a renunţat în cele din urmă. Prietenii lui vorbesc cu regret despre Apetri.
„Acum munceşte în Anglia, stă la sora lui. A fost un mare talent care ar fi putut ajunge departe. A terminat-o cu fotbalul. Noi, prietenii lui, am încercat să-i arătăm calea cea bună, dar atunci era tânăr, era pe val şi nu ne lua în seamă. Acum munceşte prin străini”, a declarat unul dintre prietenii apropiaţi ai jucătorului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii