A recunoscut el însuși: Gheorghe Ile habar n-are de ceea ce...

A recunoscut el însuși: Gheorghe Ile habar n-are de ceea ce se petrece la Spitalul Municipal Vulcan

Timp de citire: un minut

“Cu spitalul nu știu prea multe!”. Asta i-a răspuns, mai întâi, Gheorghe consilierului local liberal Anamaria Cîrstoiu atunci când, la punctul “Diverse” al ședinței de consiliu local de joi, dumneaei l-a rugat să detalieze întâmplările făcute cunoscute de presă.

Primarul a lăsat

de înțeles că nici el nu știe mai mult decât consilierii locali cărora ar fi trebuit să li se aducă din prima la cunoștință despre asta. “Am auzit că ar fi ceva încurcături, că sunt modificări la structură, că au fost făcute angajări fără concurs”, a adăugat Ile, ferindu-se, parcă, să spună ceva concret. Primarul a mai zis că a trimis o comisie la spital care “să ne aducă date și informații”, iar doamna directoare pe care a convocat-o să vină la el i-ar ar fi comunicat doar falsuri.

Gheorghe Ile le-a promis

aleșilor că, după verificările primăriei, va veni cu o informare privitoare la ceea ce e la instituția spitalicească vulcăneană. “Eu habar nu aveam ce se întâmplă la spital, a mai zis textual Gheorghe Ile, iar alții vorbeau că punem unguri la (conducerea – n.a.) spital”. Nu mai trebuie să adaug că explicațiile primarului nu au lămurit-o pe deplin pe doamna Alina Anamaria Cîrstoiu. Asta, deoarece consiliul de administrație are în componența sa și consilieri locali, iar pe partea contabilă, din partea administrației publice locale, a fost preferată o funcționară din primărie. Cu toate că firesc era ca persoana respectivă să fie din consiliul local. Apoi, să ne fie cu iertare, primarul Gheorghe Ile are plantat, în aceeași structură, omul lui de încredere. Să nu-l fi ținut acesta la curent cu ce-i la spital? Mira-m-aș!

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii