A lăsat copilul în grija părinților, a plecat după țigări, și dusă...

A lăsat copilul în grija părinților, a plecat după țigări, și dusă a fost! Dacă o vedeți, sunați la 112!

Timp de citire: un minut

Raluca Ileana Tuli, în vârstă de 22 de ani, locuiește în județul Alba. De Paști a venit în vizită la mama ei, care stă în comuna Baru, împreună cu bebelușul de 8 luni. În data de 14 aprilie, în jurul orei 18.00, a plecat de-acasă.

Le-a spus mamei și concubinului acesteia că se duce până la magazinul din comună să își ia țigări, și dusă a fost. Nu a revenit acasă. Mama acesteia a așteptat să vadă dacă fiica va reveni o zi, două, trei. Dar acest lucru nu s-a întâmplat.

În data de 17 aprilie, concubinul mamei a sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru despre faptul că fiica concubinei sale, a dispărut de la domiciliu, și se pare că și-abandonat copilul.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,55 m., greutate 50-55 kg., faţă ovală, păr șaten-lung, constituție atletică (avea aplicate două piercing-uri sub formă de bobiță din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptă). Tânăra  are aplicate, pe antebrațul stâng, două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”, iar în momentul plecării  voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și o vestă din material de fâș, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a tinerei, faţă de care a  fost solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii