A fost numit secretarul general al instituției prefectului

A fost numit secretarul general al instituției prefectului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prin Decizia nr 381 din 13 iulie 2021 a premierului Florin–Vasile Cîțu, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Hunedoara va fi exercitată de Marius Munteanu, actual șef al Serviciului conducere instituțională.  Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 695 din 14 iulie 2021.

 

Marius Munteanu are 53 ani, a absolvit studiile superioare în domeniile drept, economie și inginerie, iar ulterior a obținut diploma de „Master în administrație publică”.

Până în 2021 a fost angajat al Consiliului Județean Hunedoara timp de 28 , din care 25 ani a deținut funcția de șef Serviciu Patrimoniu Public.

Având în vedere transformarea funcțiilor de prefect și subprefect din „Înalt funcționar public” în „Demnitar”, secretarul general al Instituției Prefectului va avea ca principale sarcini asigurarea stabilității funcționării instituției, a continuității conducerii și realizarea legăturilor funcționale între compartimentele de specialitate ale instituției.

De asemenea, Marius Munteanu, în calitate de secretar general, va asigura secretariatul Comisiei județene pentru stabilirea Dreptului de Proprietate asupra terenurilor – Hunedoara.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, i-a transmis secretarului general Marius Munteanu mult succes și felicitări pentru preluarea acestei importante funcții administrative.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii