A fost dezvăluit noul traseu al Red Bull X-Alps

A fost dezvăluit noul traseu al Red Bull X-Alps

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

A 10-a ediție a acestei curse va surprinde cu un traseu nou, provocator și foarte tehnic.

 

Chiar dacă finishul nu va mai fi în extravagantul Monaco, zona aleasă pentru finish – Zell amSee Kaprun (Austria) este una cu peisaje spectaculoase, „de care ne vom bucura din plin împreună, că doar este a 10-a mea participare! De abia aștept să înceapă aventura” , a spus sportivul Toma Coconea.

Coconea este singurul om din lume care din 2003 a participat la toate competițiile Red Bull X-Alps și unicul care a primit distincția X-Alps Man de la Prințul Albert de Monaco. Avem aceeași fiosofie și tocmai de aceea ne implicăm în sprijinirea lui. „Nimic nu e ușor. Nimic nu e greu. Totul e posibil”, spune Toma. Suntem de acord!

Sportivul are în palmares două titluri de vice-campion la X-Alps (una dintre cele mai dificile competiții sportive la nivel mondial), obiectivul său în 2021 fiind acela de a face trecerea de la vice-campion la campion. Pentru a reuși o astfel de performanță, Toma are nevoie de pregătire corespunzătoare în special în ultimele 2 luni dinaintea competiției, motiv pentru care este necesară recunoașterea traseului și suportul unei echipe, lucru care implică și costuri. Din fericire, de anul trecut Coconea este consilier local PNL, și nu unul oarecare ci chiar șeful celei mai importante șu influente a Consiliului Local Petroșani: Comisia pentru dezvoltare economico-socială, bugetfinanţe, administrarea domeniului public şi privat.

Absența sa de la ședințele Consiliului Local Petroșani pe perioada desfășurării competiției va dezechilibra echilibrul și-așa precar al PNL, creându-se o situație delicată. O soluție ar fi ca atât timp cât Coconea lipsește, să nu fie programate ședințe ale consiliului local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii