7 jiuliști – pozitivi la testele COVID / Covidul a amânat bătălia...

7 jiuliști – pozitivi la testele COVID / Covidul a amânat bătălia de la Șelimbăr

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipa de fotbal din liga a treia CSM Jiul Petroșani nu a mai făcut deplasarea la Șelimbăr.

 

COVIDUL, bate-l vina

Jucătorii lui Toni Sedecaru au ieșit pozitiv la testele de Covid efectuate înaintea meciului.

Nu mai puțin de șapte jucători au fost găsiți infectați, toți șapte fiind în izolare. Este pentru a treia oară când echipa Jiul se confruntă cu cazuri de Covid. Ba mai mult, un meci din Cupa României a fost pierdut la masa verde din acest motiv. Și adversara pe care Jiul ar fi trebuit să o întâlnească se confruntă cu astfel de cazuri. Acesta este primul meci amânat pentru Jiul din actualul campionat.

 

Supărarea nejustificată a lui Militaru

Întrebat fiind de cazurile de Covid existente la echipă, Damian Militaru a avut o ieșire nejustificată. „Întrebați-l pe Toni Sedecaru, pentru că el este antrenorul echipei. Și așa la cât dați în noi, eu nu am ce comenta”.

Veșnica meteahnă a omului de sport în România. E musai să scrii numai de bine, pentru că altfel e bai mare. Iar de Jiul, slavă Domnului, cred că s-a scris romane de lucruri pozitive. Pentru că fotbalul se mai joacă și pe goluri și pe puncte, asta nu mai e vina noastră și atunci nu pot să curgă numai râuri cu lapte și miere. În ceea ce mă privește, i-am ridicat Jiului multe osanale și când a fost cazul și când nu a fost. Prin urmare, atitudinea lui Militaru este una nejustificată și neașteptată. Fără comentarii! (domnul fotbalist Militaru, dacă ar fi obiectiv, ar trebui, periodic, să mulțumească public Ziarului Văii Jiului pentru promovarea pe care, cotidianul nostru, o face GRATUIT, tuturor secțiilor Clubului Sportiv Municipal Petroșani, și mai ales fotbalului; niciunde în România despre o echipă de Liga 4 nu s-a scris atâta, cât s-a scris despre CSM Jiul Petroșani – n.r.).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii