7 cadre didactice pensionate în acest an din Lupeni au primit din...

7 cadre didactice pensionate în acest an din Lupeni au primit din partea primarului Lucian Resmeriţă tot atâtea „Premii de Excelenţă” în numele comunităţii locale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primăria municipiului Lupeni și Consiliul local n-au uitat nici în acest greu an, încărcat de pandemie și de griji, de cadrele didactice care s-au pensionat în această perioadă, după o viață dedicată instruirii elevilor, învățământului în general.

Nu mai puțin de 7 distinși dascăli din municipiul Lupeni s-au pensionat recent. Este vorba de doamnele și domnii profesori: Idifta Șaucă, Daniela Cotocel, Florica Cătălin, Gheorghe Truță, Simonel Bucur, Tiberiu Boșneag și Dionisie Kadar.
Luni, 12 octombrie, la sediul Primăriei municipiului Lupeni, în sala de ședințe a Consiliului local, primarul Lucian Resmeriță i-a invitat pe toți cei amintiți mai sus, pentru a participa la o întâlnire restrânsă, unde edilul lupenean a ținut să le înmâneze, din partea administrației locale și în numele comunității lupenene, „Premii de Excelență”, ca o „încununare și recunoștință pentru întreaga dumnealor activitate”. Profesor la bază și om care pune preț pe tot ceea ce înseamnă Educație, Școală, pregătirea elevilor, Lucian Resmeriță a ținut cu emoție în glas să le mulțumească acestor emeriți dascăli, în numele cetățenilor din Lupeni, pentru dăruirea și munca depusă preț de minim patru decenii în unitățile de învățământ din localitate.
„Am acordat o serie de Premii de Excelență cadrelor didactice din municipiul Lupeni care au ieșit în acest an la pensie, după 40 de ani dedicați Educației. Pentru mine a fost un eveniment cu o înaltă încărcătură emoțională, întrucât am avut din nou prilejul să mulțumim celor care au fost modelele noastre de viață, familia noastră, să ne exprimăm astfel recunoștința și aprecierea pentru eforturile pe care le-am făcut pentru dezvoltarea comunității prin această nobilă misiune. Le doresc pe această cale multă sănătate, o viață plină de bucurii și împliniri sufletești”, a declarat la finalul evenimentului primarul Lucian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii