26 de delegaţi ai TSD Hunedoara / Şi-au ales şeful naţional

26 de delegaţi ai TSD Hunedoara / Şi-au ales şeful naţional

Timp de citire: un minut
Gabriel Petrea, fostul viceprimar al Sectorului 6, Bucureşti, a strâns sâmbătă, 12 decembrie,  voturile necesare pentru a fi desemnat preşedintele Organizaţiei TSD pe ţară. Şi tinerii pesedişti din judeţ au participat la alegeri alături de Dacian Ciodaru, preşedintele TSD Hunedoara.
Alegerile au avut loc la Romexpo, pavilionul C. Dacă credeaţi că tinerii nu mai sunt interesaţi de politică, vă înşelaţi. La aceste alegeri au fost prezenţi cu sutele. PSD-ul pare să aibă o şansă, dacă politicienii tineri îşi vor croi drum printre dinozaurii social-democraţi, schimbându-i. Delegaţia TSD Hunedoara a numărat 26 de delegaţi.
„Din 2002 noi am început să construim o echipă. După care am considerat că trebuie să facem mai mult, aşa ca am intrat în politică. Acum, după aceste alegeri şi după ani de muncă în partid,  avem puterea să transformăm ideile în realitate. E mult de muncă, începem practic de la zero, începem printr-un ReStart, dar avem şi posibilitatea de a demonstra că am fost, suntem şi vom rămâne o echipă”,  a declarat Dacian Ciodaru.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii