167.556 lei pentru amenajarea a două parcări la Deva

167.556 lei pentru amenajarea a două parcări la Deva

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pe Aleea Transilvaniei și Aleea Cioclovina se vor reabilita parcările. Primăria Deva a investit bani mulți în reabilitarea parcărilor anul trecut. Sumele pentru aceste lucrări nu sunt deloc de neglijat. De exemplu, pentru cele două parcări amintite a fost alocată suma de 167.556 lei. Și nu vorbim de toate parcările de pe o stradă, ci de câte o parcare pe fiecare stradă.

Execuția lucrărilor de reamenajare parcare pe Aleea Transilvaniei scoate din bugetul local 101.206 lei, fără TVA. Aici documentația a fost deja realizată, și nici aceasta nu a costat puțin. Conform HCL 287/2015, valoarea estimată, conform devizului general, pentru realizarea lucrării a fost de 134.412. Platformele din parcare vor fi realizate din dale ecologice, mărginite de borduri beton, și vor beneficia de alee pentru pietoni. Această parcare este una dintre lucrările considerate de specialiștii din primărie prioritară.

Proiectarea și execuția la amenajarea  parcării de pe  Aleea Cioclovina, adiacentă blocului 13A. Este vorba despre o parcare de mică anvergură, de câteva locuri, care a mai fost amenajată cu dale, dar s-a deteriorat.  Valoarea lucrării, inclusiv documentația, este de 66.351 lei, fără TVA.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii