Dialog pentru modernizarea formării profesionale în județ

Dialog pentru modernizarea formării profesionale în județ

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 27 iunie, de la ora 12.00, are loc  sesiunea interactivă de informare deschisă –Împreună Susținem Învățarea la Locul de Muncă în Formarea Profesională,  din cadrul proiectului Learning By Doing, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara, bd. 1 Decembrie 1918, nr. 23, Deva.

Întâlnirea propusă este cel de al treilea eveniment din campania dedicată deopotrivă tinerilor, școlilor cu ofertă de învățământ profesional, împreună și în cooperare cu companiile partenere,  susținute de către actorii locali – consilii locale, consilii județene, inspectorate școlare și partenerii membrii ai CLDPS (Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social).

Sesiunea asigură un context adecvat pentru un dialog între actorii care pot influența modernizarea formării profesionale în România, pentru a răspunde la nevoia urgentă de competențe și calificări ale angajatorilor.

Participanții vor susține perspectiva complementară

-a mediului economic – prin Camera de Comerț a României și Camera de Comerț și Industrie Hunedoara,

-a sistemului național de formare profesională, inclusiv sistemul dual prin Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic

– a autorităților locale responsabile pentru dezvoltare – prin Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, Consiliul Județean Hunedoara, Primăria Municipiului Deva

– a ofertanților de formare profesională- prin unități școlare din Județul Hunedoara și ISJ HD

– și nu în ultimul rând a angajatorilor și partenerilor locali prin CLDPS HD.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii