Zona D va asfalta drumurile principale de la Baru

Zona D va asfalta drumurile principale de la Baru

DISTRIBUIȚI

Primăria Baru a atribuitexecuția lucrărilor pentru proiectul  ,,Modernizarea rețelei de drumuri de interes local-DC 70A și străzile în localitatea Petros-Zona Valea Streiului, comuna Baru, județul Hunedoara’’. Drumurile și străzile propuse pentru modernizare au o lungime totală de 5579.55 m. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 6.939.000 lei.

Proiectul prevede reabilitarea părții carosabile prion realizarea unei structuri rutiere elastice, parcurgându-se următoarele etape tehnologice: stabilizare mecanică, așternerea și compactarea straturilor din mixtură asfaltică, reabilitarea podurilor existente și realizarea unui pod nou peste Strei.  Toate lucrările se vor executa mecanizat.

Se va reabilita un număr de 3 străzi, împărțite în tronsoane străzi componenete ale rețelei stradale: DC70 A, strada Principală, strada Secunsară. Drumurile sunt pietruit, cu excepția unui sector din Strada Principală, care este din pământ. Pe sectoarele pietruite zestrea rutieră actuală se constituie din material granulare de diverse grosimi, și diferite tipuri, realizată pe lățimi variabile.

Șanțurile existente nu sunt amenajate, sunt colmatate și acoperă o lungime redusă din traseul drumurilor.Podețele pentru descărcarea șanțurilor sunt insuficiente și sunt colmatate. Nu există podețe care să asigure continuitatea șanțurilor în dreptul acceselor la proprietăți.

Pe traseul drumurilor există două poduri, unul situat pe DC 70A, altul pe strada Secundară 3, ambele din beton pe profil metalic, degradate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii