Zimbrii, bătuți la scor / CSO Retezatul Haţeg – CSM Deva: 1-4

Zimbrii, bătuți la scor / CSO Retezatul Haţeg – CSM Deva: 1-4

Timp de citire: un minut

Înfrângere la scor pentru echipa de fotbal, din liga a treia, Retezatul Hațeg, în jocul disputat împotriva celor de la CSM Deva.

 

Este, de altfel, al doilea joc pierdut, fără drept de apel de echipa din Hațeg, în acest campionat, după înfrângerea 0-3 cu Viitorul Șimian, celelalte jocuri fiind echilibrate și cu rezultate la limită.

Retezatul a început slab și a primit gol în minutul 12, după o lovitură de cap din centrul careului. Apoi, la jumătatea primei reprize, cum parcă nu era suficientă superioritatea echipei din Deva, centralul piteștean Marius Naidin a amplificat această superioritate dictând absolut eronat un cartonaș roșu pentru echipa gazdă în urma unei faze la care un jucător devean a blocat încercarea unui jucător hațegan de a relua rapid mingea în joc, se arată pe pagina de Facebook a echipei Retezatul. Faza a fost urmată de un fault de joc la 20 metri lateral și acordarea unui cartonaș roșu pentru fundașul hațegan.

Finalul reprizei a fost unul de coșmar. Retezatul a primit 3 goluri într-un interval de 10 minute, iar scorul la pauză a fost 0-4.

Ritmul în repriza secundă a scăzut și după ce echipa deveană a mai avut câteva situații în startul reprizei, nu au mai apărut evenimente notabile până în minutul 84 când Trif a ratat o lovitură de la 11 metri obținută de Lupulescu în urma unei pase al aceluiași Trif. Tot Trif avea să reducă din diferență în minutul 87 după o lovitură de colț executată de Lupulescu.

„Din păcate, mai trece un joc în care greșelile arbitrilor se răsfrâng numai asupra noastră”, a notat aceeași sursă.

 

Retezatul Hațeg: Ifrim – Ardeleanu, Prodea, Țuligă, Trif – Pițigoi, Arcuși – Pau, Buzducea, Lupulescu – Pușcă.

Au mai jucat: Mușa, Bănățeanu, Chelariu, Gavriluți și Prem.

Indisponibili: Tonca(suspendat), Mazilu(suspendat), Stan.

Vineri, 11 noiembrie, Retezatul se va deplasa la Târgu Cărbunești pentru jocului împotriva celor de la Gilortul Târgu Cărbunești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii