Zilele municipiului Lupeni

Zilele municipiului Lupeni

Timp de citire: un minut
La sfârşitul săptămânii, municipiul Lupeni a îmbrăcat timp de trei zile haina de sărbătoare. Cochetul parc din Bărbăteni a devenit neîncăpător pentru cei care au venit aici să îşi petreacă timpul liber şi să se bucure de spectacolele de muzică şi de competiţiile sportive organizate de Primăria şi Consiliul Local Lupeni.
Sărbătoarea a debutat în ziua de vineri cu competiţii sportive de cros, concurs de biciclete şi şah organizate pe grupe de vârste, care s-au bucurat de o largă participare din partea tinerilor, ale căror câştigători au fost premiaţi de primarul Lupeniului.
z2nSpre seară, începând cu orele19, a avut loc un spectacol de muzică populară susţinut de artişti îndrăgiţi de iubitorii de folclor. Cornel Todea, Nicu Novac, Petrică Mâţu Stoian şi Nicu Paleru au fost cei care au încins atmosfera şi au adus buna dispoziţie participanţilor la eveniment.
În cursul serii de sâmbătă, începând cu ora 19,  a avut loc un spectacol de muzică uşoară întreţinut de artiştii: Doddy, Matteo, DJ Rynno feat Sylvia şi Andreea Bănică (gravidă în luna a cincea!), iar seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.
Ziua de duminică a fost una dedicată talentelor locale. Ea a început la ora 15 cu parada portului popular, plecarea din zona Cinematografului Cultural, şi a continuat cu un spectacol în care au evoluat artişti locali.
„Mă bucur pentru că am reuşit să oferim lupenenilor posibilitatea să se relaxeze şi să lase deoparte grijile zilnice. Mulţumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat şi cu o vreme frumoasă, numărul foarte mare de participanţi la evenimentele care au avut loc în aceste zile dovedeşte faptul că oamenii s-au bucurat şi s-au simţit foarte bine”, a declarat primarul Cristian Resmeriţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii