Zi cu ghinion pentru un petroşenean: Flăcările i-au mistuit Logan-ul

Zi cu ghinion pentru un petroşenean: Flăcările i-au mistuit Logan-ul

Timp de citire: 2 minute
Vineri, 29 iulie, în jurul orelor 15,00, un incident s-a petrecut într-o parcare de pe lângă strada Horia, din imediata apropiere a unui supermarket din zonă şi a teatrului. O maşină a unei anumite firme, marca „Dacia Logan”, înmatriculată în judeţul Bacău, s-a aprins.
Până la sosirea maşinii de pompieri, o doamnă care se afla la un salon de cosmetică din apropiere a observat prima incendiul şi a dat alarma. Apoi, un angajat al supermarketului, un curajos angajat, aflat la circa 20 de metri de locul incendiului, a adus un stingător şi a avut curajul să se lupte cu flăcările. Eroul nostru a fost ajutat apoi şi de alţi cetăţeni. Când am ajuns la faţa locului, salvatorul Ciprian, căci aceste este prenumele său, părăsise locul accidentului de vreo cinci minute, iar de incendiu, care era şi el aproape stins, se ocupau pompierii. Din păcate, deşi l-am căutat imediat la supermarket, Ciprian a fost de negăsit. Un echipaj de la poliţia rutieră a sosit aproape pe finalul acţiunii pompierilor. Cei doi agenţi de circulaţie s-au ocupat de strâns date de la pompieri, de la conducătorul auto păgubit şi de la martori.
„Mi-a luat foc maşina. E pe firmă… Probabil un scurtcircuit a fost cauza, aşa mi-au spus pompierii. Maşina e asigurată. Ce să fac?! Îmi pare rău că aşa s-a întâmplat… Nu e plăcut să-ţi vezi maşina arzând”, ne-a spus vădit supărat cel care deţine maşina în custodie, petroşeneanul Alexandru Marta.
„O să dăm mai multe date pe parcurs, pe măsură ce vom investiga amănunţit. Încă nici noi nu ştim prea exact de la ce a pornit focul… Probabil un scurt circuit, aşa se vede la prima impresie. Am fost anunţaţi prin sistemul unic 112 că a luat foc o maşină pe strada Horia din Petroşani. Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj. Când am ajuns, incendiul era aproape terminat pentru că au acţionat oameni de aici din zonă cu stingătoare portabile. Am continuat stingerea şi acum vrem să stabilim de la ce a început totul şi să stabilim daunele. Care, din ce se vede sunt cam aproape totale”, ne-a declarat plutonierul adjutant Ovidiu Cristea, şeful echipajului de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.
„Pro Urbe” pentru Ciprian
Propunem Consiliului Local Petroşani să-i acorde tânărului Ciprian distincţia „Pro Urbe”, pentru curajul şi civismul de care a dat dovadă. Nefiind vorba să-şi doneze indemnizaţiile, poate consilierii vor fi de acord…
Flăcările i-au mistuit Logan-ul – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii