Weekendul acesta- 4 ieșiri forțate de pe carosabil pe drumurile din județ

Weekendul acesta- 4 ieșiri forțate de pe carosabil pe drumurile din județ

Timp de citire: un minut

Trei șoferi au trecut duminică, 26 iunie, prin emoții mari după ce au ieșit de pe carosabil și s-au răsturnat în șanturile ce mărginesc drumurile ori s-au izbit de arborii care mărginesc drumul. Accidentele au avut loc la Bănița, Chișcădaga și Ghelari. Tronsoanele de drum în care s-au produs incidentele rutiere nu sunt problematice, dar sunt aglomerate, și pot însemna o provocare, mai ales pentru șoferii obosiți. Și nu sunt singurele incidente. Cel puțin an alt asemenea incident a avut loc vineri, în apropierea localității Vețel. Aici o dubiță pentru transportul de marfă s-a răsturnat în șanț, pe sensul opus celui de deplasare, după ce șoferul a pierdut controlul volanului după ce a încercat, se pare, o depășire nereușită.

duba rasturnata
Duminică, în jurul orei 09:15, un bărbat în vârstă  de 63 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei  Ghelari, nu a adaptat viteza la condițiile de drum () a ieșit în afara părții carosabile şi lovit un copac. Acesta a declarat că a văzut pe asfalt umbra de la vegetația din zonă și a crezut că este o groapă, pe care a vrut să o ocolească. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei pasagere în vârstă de 69 de ani, din Hunedoara.

În aceeași zi, în jurul orei 18:20, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Băiţa, în timp ce conducea un autoturism pe D.J 706A, pe raza localităţii Chişcădaga, a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un copac. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.

La Bănița, în zona localului ”La Nicolae”, ieri, un camion care transporta marfă, și se deplasa pe direcția Hațeg- Petroșani, a ieșit din decor, după ce șoferul a pierdut, de asemenea, controlul volanului. Camionul s-a răsturnat pe o parte, iar incidentul nu s-a soldat cu victime.

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii