Vulcan / Vicele Barbu îl aduce la raport pe managerul spitalului

Vulcan / Vicele Barbu îl aduce la raport pe managerul spitalului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
În ședința ordinară din luna 28 mai a Consiliului Local Vulcan, președintele de ședință Simion Spiridon, atunci înșurubat în funcție, s-a arătat nemulțumit de explicațiile doamnei director economic referitoare la excedentul cu minus care apărea în anexa 8 a contului anual de execuție al primăriei.

Nedumirit cu
privire la nerealizarea într-un procent destul de mic a veniturilor prin dezvoltare a fost și consilierul local Nelucu Lung. Și, trebuie spus, nici dumnealui nu a fost prea convins de explicațiile directorului de la investiții. Același consilier local a solicitat, pentru o dată ulterioară, „care au fost costurile generate de Covid -19 la nivelul unității administrativ-teritoriale”. Nu a comentat răspunsul scurt al doamnei director economic – „suma transferată la spital de la manifestările culturale” -, ci a lăsat de înțeles că așteaptă „cifre exacte” în acest context.

Situația spitalului
vulcănean, devenit suport Covid la instaurarea stării de urgență, a fost adusă în discuție și în ședința ordinară din luna iunie. Viceprimarul Pompiliu Barbu a promis că, în cel mai scurt timp, dr. Cătălin Popa, managerul acestei unități spitalicești, va fi în sala de ședințe, pentru a le prezenta consilierilor locali situația la zi și detaliată. Era de așteptat un astfel de dialog direct, deoarece, de câteva luni, ce se petrece în spital, legat de internații cu Covid, a fost relatat numai și numai de primarul Gheorghe Ile. Cu zgârcenie și, uneori, pe un ton destul de răstit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii