Vulcan / Urgența urgențelor sunt proiectele

Vulcan / Urgența urgențelor sunt proiectele

Timp de citire: un minut

Primăria Vulcan este sigură pe cele 16,5 milioane de lei pe care le are de primit pe Programul Saligny, numai că există o problemă majoră în ceea ce privește modul de utilizate a banilor.

 

Milioanele

se pot lua numai dacă există proiecte care să le facă utilizabile. Or, la ora actuală, conform spuselor lui Cristian Merișanu, primăria are gata numai două-trei proiecte. Un număr insuficient pentru mormanul de lei noi alocat Vulcanului. Ca atare este imperios necesar ca  primarul să le impună specialiștilor din administrația publică locală să se pună serios pe lucru. „Degeaba avem bani, dacă nu avem proiecte!”, a concluzionat el în fața consilierilor locali.

 

Două lucrări,

cele de pe strada Muntelui și la două poduri, au fost lăsate la o parte, deocamdată, iar pentru celelalte banii vor fi dați când există proiectele necesare. Vestea bună, din punctul de vedere al primarului, este că a fost aprobat împrumutul solicitat de municipalitate și aprobat de consiliul local. „La circa o lună de zile putem să tragem din el”, a făcut cunoscut șeful administrației publice locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii