Vulcan / Unii lucrează după alții

Vulcan / Unii lucrează după alții

Timp de citire: un minut

Vineri, am fost uimit să văd că se sapă pe strada Jiului din Vulcan, de la Clubul IMAX în jos. Că se sapă din nou, vreau să zic, exact de-a lungul porțiunii pe care, acum câteva luni, a fost montată noua conductă de canalizare și pe care, mai apoi, fusese așternut asfalt nou.

 

Ca unul care

am relatat despre lucrările de aici a fost, așadar, normal să întreb de ce se acționează din nou? Mai ales că nu era vorba de o întindere de doi-trei metri, ci de la capătul de sus al clubului până lângă garaje. M-a lămurit șeful de echipă. Cei care lucraseră înainte nu au procedat cum trebuie după ce au pozat conducta de canalizare. În sensul că, în partea de sus, nu s-a introdus materialul de construcție necesar, ci s-a pus la loc mai mult din ceea ce fusese excavat. De curând s-a constatat că asfaltul se „lasă”.

 

Nu, nu

se sapă până la conductă, ci numai un metru și un pic. Se așază, apoi, material corespunzător, și se asfaltează la loc. Ceea ce m-a pus pe gânduri este că nu numai pe strada Jiului s-a procedat în acest fel. Înainte de asta, echipa a refăcut, la fel, porțiunea prin care conducta de apă  traversează aleea din apropierea stației de apă potabilă de „La Brazi” și, după aceea, pe strada Parâng. De la sala de sport până la magazinul lui Bichiș. Tot, fiindcă terenul începea să se „lase”. Deficiența a fost constatată, deocamdată, pe locurile asfaltate. Numai că, să nu uităm că noua rețea de canalizare trece, în multe locuri, și pe sub trotuare. Deocamdată, nu am auzit să fie probleme în aceste zone și bine ar fi nici să apară vreuna.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii