Vulcan / Un hoț minor a fost prins

Vulcan / Un hoț minor a fost prins

Timp de citire: 2 minute

Avea în obișnuință să „viziteze” și să fure noaptea de prin magazinele mai mici, sau magaziile cu marfă ale acestora din localitatea unde locuia, Vulcan, acolo unde sistemul de protecție era slab și foarte slab. Aviz patronilor care se culcă pe-o ureche din acest punct de vedere!

Hoț și spărgător – la doar 17 ani

Este vorba de un tânăr vulcănean de 17 ani, care zilele trecute a fost prins în cele din urmă de polițiști, după mai multe spargeri recente la activ. Cine știe, poate în timpul anchetei s-or mai găsi și alte infracțiuni comise mai vechi, ținând cont de stilul de lucru și de faptul că n-a fost doar o singură abatere, ci mai multe, deci, e posibil să mai fie și altele.

Polițiștii l-au prins cu operativitate

După o spargere comisă în Vulcan la un magazin, unde paguba n-a fost mare, dar fapta a existat, polițiștii de la Biroul Investigații Criminale Vulcan s-au activat și s-au ocupat îndeaproape de caz, deschizând o anchetă. Așa s-a ajuns ca cinci zile mai târziu și după ce tânărul a mai bifat alte patru spargeri la trei magazii de marfă și o florărie, polițiștii să rezolve cazul și să-l prindă pe infractor.

La data de 16 februarie 2023, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vulcan au efectuat o acţiune în cadrul căreia au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Vulcan, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în  noaptea de  11 februarie anul curent, în jurul orei 20,20, minorul a pătruns prin efracție în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Vulcan, de unde a sustras 50 de lei şi mai multe produse de curățenie şi menaj. În acest caz, prejudiciu în valoare de 1.500 lei, a fost recuperat în totalitate.

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit faptul că minorul, în noaptea de 15/16 februarie 2023, a pătruns tot prin efracție în incinta unor spaţii comerciale închiriate (două magazii de marfă), precum și în două puncte de lucru ale unor societăţi comerciale (o florărie şi un depozit de marfă), de unde, însă, nu a sustras bunuri sau valori.

În urma probatoriului administrat, faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 ore, minorul urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor preventive”, au transmis cei din cadrul IJP Hunedoara.
Corneliu BRAN 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii