Vulcan / Tot fără semafor la liceu

Vulcan / Tot fără semafor la liceu

DISTRIBUIȚI

A trecut ceva timp de când  semaforul de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” din Vulcan nu funcționează. Chestiunea a fost semnalată și în ZVJ, dar și într-o postare pe FaceBook aparținându-i consilierului local independent Florin Govor.

Acesta a readus
în discuție chestiunea la sfârșitul ședinței de consiliu local din luna mai. Am aflat, astfel, că problema este cunoscută și la nivelul de sus al administrației publice locale. Primarul Ile a zis că semaforului i s-a stricat o piesă care se găsește mai greu. A fost adusă una, e adevărat, dar s-a montat la semaforul din dreptul Școlii Gimnaziale nr.4, loc în care traficul pietonal școlar este mai intens.

Ce fel de piesă
o fi aia, încât se dă așa greu de tot de găsit? Pare-se că și Ile e depășit de întrebarea aceasta. Dar, în orice caz, nu s-a lăsat, nu a uitat el să menționeze, și a comandat două bucăți, ca să fie asigurat. Ceea ce nu e rău, numai că i-am sugera să-i bage în viteză pe căutătorii societății comerciale la care a apelat. Nu de altceva, dar s-au mai întâlnit cazuri asemănătoare. Nu musai legate de sisteme electrice de  dirijare a traficului rutier. Vine o firma pe care ai găsit-o într-un apartament din nu mai știu ce oraș din țara asta, te tocmești la preț, îți face lucrarea care uneori iese de toată jena, îți ia banii și dispare, fără să mai țină seama de perioada de garanție. Totul cea mai bună tradiție românească.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii