Vulcan / Tableta înapoi!

Vulcan / Tableta înapoi!

Timp de citire: un minut
În urmă cu un an, de acum foştii consilieri locali vulcăneni au primit tablete. Pe bază de proces verbal, fireşte, în care era consemnat faptul că ele trebuie predate înapoi la terminarea mandatului.
La şedinţa de consiliu
local de la sfârşitul lunii mai, ultima în formula rezultată în urma alegerilor locale din 2012, consilierii locali au venit cu tableta însoţită de cutia în care au primit dispozitivul. Asta, desigur, cu gândul de a le preda. Au aflat, însă, că data de predare este 15 iunie. Aşa că, dacă unii şi-au zis că nu mai are rost să le ţină şi le-au dat înapoi, alţii au amânat operaţiunea până la termenul limită. A mai fost cineva care ar fi vrut să scape atunci de tabletă, numai că nu adusese şi ambalajul original al acesteia.
Dotarea cu tablete
a consilierilor locali a avut efectul scontat. Primăria Vulcan a făcut economie la hârtie şi la materialele necesare imprimării proiectelor de hotărâre. Au fost situaţii în care un dosar de şedinţă avea o grosime considerabilă, or, înmulţit cu nouăsprezece, tipărirea lor lua câteva topuri bune de coli de hârtie A4. Rămâne de văzut, iar asta se va vedea chiar astăzi, care dintre cei vechi vor fi fericiţii câştigători ai unui nou mandat la funcţia de consilier locali. Aceia, cu voia electoratului vulcănean, vor lucra cu aceeaşi tabletă. În cazul lor trebuie doar alt proces verbal de predare-primire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii