Vulcan / Sugestie de care ar fi bine să se țină seama

Vulcan / Sugestie de care ar fi bine să se țină seama

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Vorbele-mi vor fi mai puține, fiindcă imaginile alăturate vorbesc de la sine. În ele am surprins, duminică după amiază, o părticică a Vulcanului, respectiv parcarea auto a pieței agroalimentare și zona cunoscutei Prelate Verzi.

La sfârșit de săptămână,

parcarea aceasta e aproape goală. Duminică seara dacă erau trei-patru autovehicule. Absența lor îi oferea oricui trecea pe acolo o imagine deloc încântătoare. Nici nu am apucat să scot aparatul foto din toc, că Marian Iriza, liderul sindical de la mina Vulcan, care venea în direcția mea, însoțit de soție, și-a dat imediat seama ce intenționam să fotografiez. Da, fără mașini parcarea apare așa cum e în cursul săptămânii: plină de gunoaie. Mai mari sau mai mici.

Cu nimic mai prejos

sunt trotuarele și spațiile din jurul prelatei care, în celelalte zile, sunt pline de lume și de vânzători de fructe și legume. E posibil ca acest aspect să nu fi fost observat până acum de ochii cuiva din administrația publică locală, așa că-mi permit să fac o sugestie. Nu ar fi rău, așadar, ca, la sfârșit de săptămână, conducerea Serviciului Public de Salubrizare – Vulcan să programeze o echipă-șoc care să măture și să curețe perimetrul respectiv. Într-o oră, cel mult două, totul ar fi lună. Treaba e numai să se țină seama de ceea ce am sugerat. Lucru la care neîndoielnic s-au gândit și alții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii