Vulcan / Stricăciune nocturnă

Vulcan / Stricăciune nocturnă

Timp de citire: un minut

Construcţia din lemn amplasată la marginea trotuarului din faţa Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu’” din Vulcan a fost deteriorată pe o lungime de circa zece metri. Isprava s-a petrecut într-o seară de la sfârşitul anului trecut.

Acest tip de gard
din bârne din lemn a fost experimentat, la început, de-o parte şi de alta a străzii Nicolae Titulescu, în cartierul Coroeşti al localităţii. Nu se ştie a cui a fost ideea asta pe de-a întregul idioată, dar este posibil ca el să fi apărut ca urmare a faptului că cineva ar fi avut nevoie urgentă de material lemnos. Pe lângă aspectul inestetic, conducătorii autoturismelor, îndeosebi, au senzaţia că sunt strâmtoraţi, înghesuiţi, când se află la volan în zona aceasta.

Despre o construcţie
asemănătoare se vorbea că ar fi urmat să apară şi pe tronsonul de stradă dintre piaţa agroalimentară şi centrul vechi. Din fericire, gardul din bârne a fost montat numai pe trotuarul din faţa liceului. De la intersecţia cu strada Preparaţiei şi până la localul non-stop de lângă staţia de autobuz. Porţiune care, înainte, era străjuită de un gard metalic foarte trainic. Nu s-a aflat încă cine este conducătorul auto, autor al acestei pozne nocturne, dar, după cum se vede la trecerea câtorva zile din acest an, nici „vătămătura” din partea inferioară a gardului nu pare să intereseze pe careva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii